INSCRIPCIONS OBERTES A LA CURSA DE NASSOS de Barcelona

La Cursa dels Nassos es disputarà el 31 de desembre i continuarà amb el tradicional recorregut de 10 quilòmetres, amb sortida a les 17:30h. La prova forma part de la Lliga Championchip i està organitzada sota la batuta de l'Ajuntament de Barcelona i la direcció executiva de l’UTE formada per La Sansi i Motorpress.

La cursa dels Nassos ha obert avui el termini d'inscripcions, amb un màxim de 10.000 inscrits. Els que s'inscriguin durant el mes d’octubre entraran en el sorteig de diferents obsequis dels patrocinadors.

Al llarg de les setmanes prèvies es programaran entrenaments. Els inscrits també podran seguir per la web els diferents plans d'entrenament, organitzats per nivells i que s'han dissenyat específicament.

L'excel·lent clima, un recorregut pla marcat cada 500 metres, les 29 llebres, l'alt nivell i una tradició d'acabar l'any corrent sempre produeixen grans marques, tant a nivell d'elit com popular. Així ho demostra, per exemple, l’edició del 2019, abans de la pandèmia, quan va ser la cursa europea amb més arribats a meta per sota de 40 minuts, amb més de 1.100 participants.

Els últims guanyadors van ser, en categoria masculina, Lahcen Ait Alibou, i, en categoria femenina, l’atleta olímpica Marta Galimany. El 2020, els campions van ser el francès Mohamned Amdouni, amb 27’42 (2ª millor marca europea de tots els temps), i la keniata Hellen Obiri, campiona del món, amb 30’53 (la millor marca de la història en una cursa de 10 km a Catalunya).

Un cop més com a les edicions anteriors es disputarà una cursa de 5km internacional amb sortida a les 19.15h on l’any passat es van fer els rècords del món en categoria masculina i femenina, encara en vigor.